Kvalitet

Hos Als Pølser er vi kendt for at levere en meget høj kvalitet. Det er årsagen til, at vores kunder kommer igen og igen, og at vi hele tiden modtager ordrer fra alsinger, der er flyttet væk fra øen, men ikke kan undvære de gode pålægsvarer.

Høj kvalitet begynder med gode råvarer. Vi køber vores råvarer fra udvalgte leverandører, og kødet afpudses og håndsorteres. Hos os er råvaren til en god pølse udvalgt til netop det formål og har ikke haft et tidligere liv som flæskesteg eller koteletter. Vi stiller høje krav til vores leverandører, der ved, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vi er en lille virksomhed og ønsker i virkeligheden ikke at blive større. Vi vil gerne bevare det håndværksmæssige frem for det industrielle i vores lille virksomhed. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og dermed heller ikke på prisen. Som de ansvarlige indehavere ønsker vi at være med i alle produktionens processer og sammen med vores dygtige og engagerede medarbejdere sikre den høje kvalitet. Vi kører hellere et parti pølser i affaldscontaineren end sælger dem til nedsat pris, hvis røgovnen en dag ikke kører helt efter bogen.

Vi lægger vægt på at have en produktion, der er nøje afstemt efter de mængder, vi har ordrer på den aktuelle uge. Det sikrer et konstant flow gennem pølsemageriet. Vi har stort set intet lager. Vi leverer friske varer direkte fra røgovn.