Sønderjyderne er kendt for deres gode madtraditioner. De sønderjyske pølse- og pålægsvarer er udviklet og forædlet gennem generationer, og som den grænseegn, som landsdelen er, har de sønderjyske slagtere hentet det bedste fra både den tyske og den danske tradition.
Hos Als Pølser holder vi fast i den niche, som er at levere de bedste håndværksprodukter fremstillet af råvarer, der er nøje udvalgt til de enkelte formål.
Vores historie
Als Pølser har rødder i en lang generation af slagtere. Peter, som i dag leder Als Pølser, er femte generation. Sammen med en stab på fem faglærte medarbejdere fører de traditionen videre.
Den fornemste opgave for os er at bevare og videreudvikle den høje kvalitet, som Als Pølser er kendt for. På den måde kan man sige, at vi er bundkonservative, men det er på en måde, vi er stolte af!
Vores opskrifter er vores guld, som vi vogter over, og vi lægger vægt på, at vi leverer den samme, høje kvalitet uge efter uge. Når vi udvikler nyt, lægger vi det op ad traditionen, så ingen bliver i tvivl om, hvad Als Pølser står for – den bedste, sønderjyske kvalitet.
Traditioner
Vores signaturprodukter som sardelpølse, leverpølse, Hørups sønderjyske spegepølse og ikke mindst den populære kartoffelspegepølse er alle skabt ud fra en tradition, som værdsætter store faglige ambitioner og lyst til at føre de sønderjyske pålægstraditioner videre.
Vi producerer i det store hele efter de opskrifter, som vi har overtaget fra grundlæggeren. Selvfølgelig udvikler vi nyt, men vi lægger det op ad den smag og kvalitet, som generation efter generation af kunder efterspørger. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde en ensartet og frisk vare, som gang på gang lever op til forventningerne. For os er den bedste reklame et godt ry for kompromisløs kvalitet.
Kvalitet
Hos Als Pølser er vi kendt for at levere en meget høj kvalitet. Det er årsagen til, at vores kunder kommer igen og igen, og at vi hele tiden modtager ordrer fra alsinger, der er flyttet væk fra øen, men ikke kan undvære de gode pålægsvarer.
Høj kvalitet begynder med gode råvarer. Vi køber vores råvarer fra udvalgte leverandører, og kødet afpudses og håndsorteres. Hos os er råvaren til en god pølse udvalgt til netop det formål og har ikke haft et tidligere liv som flæskesteg eller koteletter. Vi stiller høje krav til vores leverandører, der ved, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.
Vi er en lille virksomhed og ønsker i virkeligheden ikke at blive større. Vi vil gerne bevare det håndværksmæssige frem for det industrielle i vores lille virksomhed. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og dermed heller ikke på prisen. Som de ansvarlige indehavere ønsker vi at være med i alle produktionens processer og sammen med vores dygtige og engagerede medarbejdere sikre den høje kvalitet. Vi kører hellere et parti pølser i affaldscontaineren end sælger dem til nedsat pris, hvis røgovnen en dag ikke kører helt efter bogen.
Vi lægger vægt på at have en produktion, der er nøje afstemt efter de mængder, vi har ordrer på den aktuelle uge. Det sikrer et konstant flow gennem pølsemageriet. Vi har stort set intet lager. Vi leverer friske varer direkte fra røgovn.